|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Bir webmaster arkadaşım sitesinde, kaliteli bir site nasıl olmalıdır gibi bir konuya değinirken çok güzel bir örnek vermiş. "Farzedin ki ticaret yapıyorsunuz ve işyerinize bir müşteri geliyor ama alacak pek birşey bulamıyor. Çünkü sizdeki herşey tüm ticaret ayanlarda zaten var, hatta fazlası var. Adam başka bir mağazaya gidiyor ve o mağazada hem kaliteli ürünler olduğu gibi birçok mağazada olmayan şeyler de var. Sizce bu müşteri kimi tercih eder?" Çok güzel bir konuya değinmiş arkadaş ve aklıma insanlara faydalı birşeyler sunmak adına emek verdiğimiz sitemiz Genç Beyinler Bilgi Paylaşım Platformu geldi. Şu aşamada biz şöyleyiz, biz böyleyiz, iyiyiz kaliteliyiz demek yersiz ve biraz da bencillik olur. Ama ileriye yönelik düşünmek gerekirse, sizce bizim farkımız ne olmalı. Zemini, temeli kaliteli bir şekilde atılmış bu platformun diğerlerinden farkı ne olmalı sizce?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öncelikle yazılarımız ve paylaşımlarımız cesur olmalı, kesinlikle içimizden ne geçiyorsa onu kaleme almalıyız, yani özgür kalem olmalı.(Tabiki saygı çerçevesi içinde) birçok sitede paylaşımlarda bulundum ama kısıtlandım ama hiç abartısız genç beyinlerde hiç kısıtlanmadım.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
Evet çok çok önemli bir noktaya değindiniz. Özgür düşünce... Tabi saygı çerçevesi içinde.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
|
özgür düşünce kesinlikle benimde bu sitede olmamın sebebi ilgi çektiğim konuların bu sitede olması herkes ne düşünüyosa onu yazması ve doğal olması
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
|
Oncelikle insanlara faydalı paylaşımlar sunmalıyız. Kaliteli olmalı bilgileri. Ziyaretçiler girdiğinde işe yarar bireşyler bulabilmeliler.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
|
Yeterli gelmiyor bana şu anki hali. İnsanlar daha çok fayda elde etmeliler.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|