|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
|
Ya Resulallah ben insanların en alimi olmak istiyorum
-Allah'tan en çok korkan insanların en alimi olur İnsanların en zengini olmak istiyorum -Kanaatkar olursan insanların en zengini olursun İnsanların en hayırlısı olmak istiyorum -İnsanların en hayırlısı insanlara menfaatli olandır,sende başkalarına yardımcı ol en hayırlısı olursun İnsanların en adaletlisi olmak istiyorum -Öyleyse kendin için istediğini başkası içinde iste kendin için istemediğini başkası içinde isteme Allah'a en yakın kul olmak istiyorum -Allah'ı çokça zikret İyi hal ve ikram sahibi insan olmak istiyorum -Allah'a ibadet ederken O'nu görüyormuş gibi ibadet et sen O'nu görmesende O seni görüyor zaten. İmanımın mükemmel olmasını istiyorum -Ahlakını güzelleştir imanın kemale ersin. Allah'ın itaatli bir kulu olmak istiyorum -O halde farzları ihmal etme tümüyle yerine getir. Rabbim'in huzuruna günah kirlerinden temizlenmiş olarak çıkmak istiyorum. -Cünüplük kirinden guslederken günah kirindende gusletmeyi ihmal etme tevbe istiğfarla temizlen Mahşere giderken yolumun aydınlık olmasını istiyorum -O halde hiç kimseye zulmetme,kalbini kırma gücüne güvenerek hakkından mahrum etmeki mahşerde yolun aydınlık olsun,senide kimse yolundan etmesin. Rabbim'in bana merhametini arzuluyorum bana acısın istiyorum -Rabb'inin yarattığı insana ve bütün canlılara merhamet eyle sen burada merhametli olursan orada merhamete layık olursun. Günahlarımın azalmasını istiyorum -Tevbe istiğfarını çoğalt bir daha yapmama konusunda azimli ol. Rabb'imin rızkımı bol vermesini istiyorum. -O halde abdestli çalışmaya devam et. Ayıplarımın yüzüme vurulmamasını istiyorum. -Sen burada kimsenin ayıbını yüzüne vurmazsan,ordada senin ayıbını kimse yüzüne vurmaz. Günah kirlerinden ruhumu nasıl temizlerim. -Gözyaşıyla,gözyaşını rahmet gibi yağdır ruhunu temizlemiş olursun.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|