|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
selamün aleyküm arkadaşlar gençbeyinlerin çok eski bi yüzü olarak bu platformu çok özledim tam 29 gün sonra bu sayfayı doyasıya kullanmak ümidiyle bu konuyu acıyorum dua ve muhabbetle
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
|
selamün aleyküm arkadaşlar ewt sınav bitti krtulduk skıntı stres sona erdi umarım sınava giren herkes istediği punanı almıştır ben allaha şükür hayellerimdeki üniversiteye gircek puanı aldım inşallah seneyer bursa uludağ ilahiyat fakültesi öğrencisi olcam aknisan bookworm endülüs ikra burdaki herkesi çok özledim bende inşallah yakında aranızda olcam hayırlı günler herkerse....
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
|
merhaba arkadaşlar ben geldim uzun bi aradan sonra artık yine temelli burdayım demin önceki yazdıklarıma baktımda demek hayaller düşünceler kısa zamanda değişebiliyormuş ben 4 sene boyunca bursa uludağ ilahiyat için çalıştım ama ALLAH daha iyisini nasip etti şu an marmara üniversitesi ilahiyat falültesindeyim hamdolsun ALLAH herkese hakkında en hayırlısı nereyse oraları nasip etsin inşallah yerine ulaşan bol paylaşımlı günler
|
|