|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Zaman 26 Kasım Cumartesi, 09:30 - 11 Aralık, 13:30
YerADANA NLP KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM & DANIŞMANLIK MERKEZİATATÜRK CADDESİ GÜLBAHÇESİ SİTESİ A BLOK KAT:4 SEYHAN / ADANA Adana (Adana, Turkey) Oluşturan Adana Nlp Daha Fazla Bilgi DİKSİYON VE GÜZEL KONUŞMA EĞİTİMİ 26 KASIM'DA DEVLET TİYATROSU SANATÇISI HÜLYA YILDIRIM SUNUMUYLA ADANA NLP' DE Adana NLP Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi; Dilimizin en önemli kurallarını öğrenerek Türkçeyi doğru ve güzel konuşmanın yanı sıra kendine güvenen, konuşmasıyla bulunduğu toplulukta varlığını hissettiren konuşmacılar olmanızı hedefler. Mesleğimiz ne olursa olsun güzel ve etkili konuşmanın sizin için önemli olduğunu biliyoruz. EĞİTİM HEDEFLERİ Bu eğitim sizlere; NLP Teknikleriyle zenginleştirilmiş ve etkin hale getirilmiş, özgün ve farklı bir içerikle sunulmaktadır. Düzgün bir Türkçe; etkileyici bir konuşmanın yanı sıra kendine güvenli, güçlü bir kimlik kazandıracak dolayısıyla size iş hayatı ve bireysel yaşantınızda yeni kapılar açacaktır. Bununla birlikte anlaşılır biçimde konuşmayı, sesimizin hızı, şiddeti ve yüksekliğini karşımızdakileri rahatsız etmeyecek şekilde ayarlamayı, dilimizdeki çeşitli ses olaylarını ve bunların konuşmaya etkisini, doğru nefes almayı, doğru yerde durmayı öğreneceksiniz. Üstelik bu eğitimi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunu ve Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Hülya YILDIRIM sunumuyla alacaksınız. KİMLER KATILABİLİR? »TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KONUŞMA BECERİSİ EDİNMEK İSTEYENLER, »İŞİNDE ATILIM YAPMAK, İLERLEMEK, İŞ DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN PROFESYONELLER, »SÜREKLİ HALKIN KARŞISINDA OLAN BÜROKRATLAR VE SİYASİLER, »EKİPLERİNİ DAHA BAŞARILI YÖNETMEK İSTEYEN LİDERLER VE YÖNETİCİLER »EĞİTİM VE KARİYER GELİŞİM PLANLARINI YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER, GENÇLER EĞİTİM İÇERİĞİ » Konuşma ve diksiyon » Konuşma bozukluklarının tanımlanması » Harf ve konuşma organlarının ilişkisi » Temel fonetik bilgiler » Ritim çalışmaları » Nefes ve ses kullanımı » Doğru solunum-solunum alıştırmaları » Beden dili - ses tonu-konuşma uyumu » Anlaşılır biçimde konuşabilme ve bunu kontrol edebilme » Ses-solunum-selen-durak-ton » Söz akımı-Canlılığın mekanizması » Noktalama-sesin bükümleri » Seste melodi-ses rengi-şiddet » Jest ve mimikle anlatım-Mimik alıştırmaları » Anlatımda doğallık-üslup-açıklık-incelik-çeşitlilik-hareket » Konuya ve muhataba uygun konuşma, » Konuşma kusurları ve düzeltilmesi » Tonlama-vurgu-durak » Telefonla konuşma teknikleri » Özgüvenin konuşmada önemi » Topluluk önünde bireylerin kendilerine özgü konuşma becerisi » Hitap edilen topluluklar analizi » Sayıya ve profile göre enerji-beden dili ve ses kullanımının kontrolü » Hazırlanmış bir konuşmanın yorumlanması » Ritim, beden dili ve doğru duygunun belirlenmesi ve uygulamalar BELKİ BİLMEK İSTERSİNİZ; » Kesin kayıt için; eğitimden en geç bir hafta öncesi 50 TL kaparo yatırılması gerekiyor. » Ücret Ve Ödeme Koşulları: 250 TL Peşin Ödeme » 3 kişilik gruplarda % 10 ve 5 kişilik gruplarda % 15 grup indirimi uygulanacaktır TARİH: 26 Kasım-11 Aralık 2011 3 Hafta Sonu / 6 Gün-24 Saat Cumartesi-Pazar:09.30-13.30
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| diksiyon, eğitim semineri, güzel konuşma, kişisel gelişim, konferans |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|