|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vista Sidebar, Windows XP ve Windows Vista için tasarlanmış bir kenar çubuğudur. Bu kenar çubuğu sayesinde, Google ve Yahoo arama motorlarını kullanara arama yapabilir, Windows Media Player`da müzik dinleyebilirsiniz. Bulunduğunuz şehrin hava durumunu öğrenebilirsiniz. Bu kenar çubuğu, Microsoft`un kenar çubuğundan %50 oranında daha az RAM kullanmaktadır ve daha çok özelliği bulunmaktadır. Ayrıca kenar çubuğu Vista Transformation Pack`te de bulunmaktadır. Yenilikler # Kenar çubuğu, doğru çözünürlükte çalışmaktadır. # RSS aygıtı # Torrent search aygıtı # İnternet arama aygıtı # E-posta aygıtı # Hesap makinası aygıtı # Windows Media Player aygıtı # Geri Dönüşüm Kutusu aygıtı # Resim slayt gösterisi aygıtı # "Çalıştır" aygıtı # Yardım ve destek linkleri # Harddisk doluluk oranı aygıtı # CPU ve RAM okuyucu aygıtı # İnternet trafik aygıtı # Takvim aygıtı # Hava durumu aygıtı # Daha iyi ve kullanıcı dostu arayüz # Aygıtlar, seçenekler menüsüne sahiptir. Böylece kenar çubuğundaki aygıtları, kişisel ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Nasıl bir tevafuk bilmem ama ben de günlerdir böyle birşey arıyordum. Teşekkürler. Çok kullanışlı ve işe yarar, herkese tavsiye ederim.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|