|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
![]() Yepyeni bir SEN ve Yepyeni bir HAYAT istiyor musun? O halde... Önce bunun farkına var. Değişmen gerektiğinin... Çünkü görmeyenden daha körü yoktur. Sonra bunu iste. Başkaları için değil, başkalarının isteği olduğu için değil sadece kendin için iste.... Öyle bir iste ki nefes almayı istediğin gibi iste. Çünkü sen istemezsen sana kimse yardım edemez. Ardından karar ver. Gerçekten ne istiyorsun? Karar en önemli adımdır. Gerçek bir karar "aldığın karar" dışındaki her şeyden vazgeçmek demektir. Çünkü eğer karar vermemişsen Puzzle ın en önemli parçası yoktur. O kadar yolu boşa yürürsün. Bide bakmışsın ki başa dönmüşsün. Tüm bahanelerinden vazgeç. AMA, LAKİN, İYİ DE, O KADAR KOLAY MI? NASIL? Vs... Bahanelerin varsa sen gerçekte istemiyorsundur. Bu bir kandırmacadır. Bahanelerinden kurtulmak zorundasın... Çünkü bir adım ileri giderken on adım geri gidersin. Ve yola çık... Araştır! Nereden başlayacağına bir bak. Yetmez... Kitaplar oku. Her kitapta kendinde bambaşka bir şey fark et. Yüzleş kendinle. Yetmez... Bu alandaki siteleri, yazıları, dökümanları aklına gelen her şeyi takip et. Yetmez... Seminerlere katıl. Yetmez... Değişmiş, Başarmış, Yepyeni olmuş insanları dinle, izle, modelle.Yetmez... Bu alanda cd dinle izle. Yetmez... Uzmanları takip et. Yetmez... Eğitim al. Yetmez... Kendine bir yaşam koçu bul. Yetmez... Ona düzenli devam et. Onun dediklerini uygula. Yetmez... Bu arada bir de herşeye para bulan SEN değişim,gelişim,dönüşüm için kendine yatırım için de para ayarla. Çünkü bunun bir bedeli olacak. Yetmez... Neden yetmez biliyor musun? Çünkü "tamam ben yepyeni oldum. Hayat tamamen değişti. Herkes değişti. Pembe bulutların üzerinde uçuyorum" dediğin bir an yoktur. Yaşam her gün değişir. Sen her gün yepyeni bir sen oluırsun. O yüzden çıktığın bu yolda asla duramazsın. Sürekli ilerlemek zorundasındır. Yolun sonu diye bir şey yoktur. O kitaptan, O seminerden, O cd den, O eğitmenden, O uzmandan, O siteden, O değişen insandan, eğer nefes alıyorsan her an bir şey öğrenirsin. Çünkü her an değişim içindesin. Sen de değişimin bir kaç saatlik, günlük, aylık, yıllık bir şey olduğunu düşünenlerdensen yola çıkma. Çünkü değişim son nefesine kadar sadık kalman gereken bir sevgilidir. Okyanusa atla ve yüzmeye başla. Gülçin Çay
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başarı, kişisel gelişim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|