|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
|
İNSANLAR TARAFINDAN DEGER GORULMEK İÇİN;
*Eleştirmeyin,suçlamayın,şikayet etmeyin. *Karşınızdakini içtenlikle övün. *Karşınızdakine içten bir ilgi gösterin. *Bir insanınisminin kendisi için duyabiceği en güzel ve en tatlı kelime olduğunu unutmayın. *İyi bir dinleyici olun,karşınızdakine kendinden bahsetmesi için cesaret verin. *Karşınızdakinin ilgilendiği konulardan bahsedin. *Karşınızdakinin kendini önemli hissetmesini sağlayın ve bunu içtenlikle yapın. *Karşınızdakinin fikirlerine saygı gösterin,asla 'YANILIYOSUN'demeyin. *Hatalıysanız ,bunu hemen kabul edin. *Konusmaya dostça başlayın. *Durumu içtenlikle karşınızdakinin bakış açısından görmeye çalışın. *Karşınızdakinin düşünce ve isteklerine anlayışla yaklaşın. *Fikirlerinizi dramatize edin. *Konuşmaya içten bir iltifat ve övgüyle başlayın. *Karşınızdakini eleştirmeden önce kendi hatalarınızdan bahsedin.Yana iğneyi kendinize çuvaldızını karşınızdakine batırın. *Karşınızdakinin hatalarını üstü kapalı olarak değinin. *Doğrudan emir vermek yerine sorular sorun. *Ne kadar küçük olursa olsun her gelişmeyi övgüyle karşılayın.Övgü ve taktirlerinizde içten ve cömert olun. *Karşınızdakine cesaret verin.Hatalarını kolay düzeltılebilirmiş gibi görünmesini saylayın. *Karşınızdakinin isteğinizi seve seve yapmasını saylayın * En önemliside: ¤¤¤¤¤¤¤¤GÜLÜMSEYİN ¤¤¤¤¤¤¤¤DALE CORNEGIE Ben bu maddeleri yatağımın baş ucuna astım .Her gün bi kere okumak hiçbirimizin fazla bir zamanını alacagını düşünüyorum . Bu maddeler hepımızın bıldıği şeyler ama hergün tekrar edersek ve uygularsak hayatımızdaki bazı şeylerin değişeceğine inanıyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
Paylaşım için teşekkürler, yazı karakteri düzenlendi.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
|
Faydalı paylaşımların devamını bekliyoruz.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| leştirmeyın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|