|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
![]() 106. Sayı KAPAK YAZILARI * Sizi annenize ¤¤¤ürecek hikâye * Bulaşık yıkamaktan NASIL KURTULDU? * Soyguncu parayı NEDEN YİYEMEDİ? * Duanın kabulünü istiyorsan bunu yap! * Sizce NAMUSLU olan hangisi? * Eğitilmiş papağan * Hâkimin MARİFETLİ kararı BAŞYAZI 1 * Aydınlığa yönelten en kara hikâye (Taşın altında başınız veya beliniz mi, yoksa sadece parmağınız mı var?) * İkiyüzlülük suçlamasına ilginç cevap MESAJ 3 * Cezaevinden mektup var: “Özgürlüğü gözler gibi Genç Beyin’i gözlüyorum!” * Babanıza doyasıya sarılın! * 57 yıllık tecrübeye teşekkürler! * Genç Beyin için ne dediler? * Olumsuz tipleri ikna etmede 6 taktik * Sayın Milli Eğitim Bakanı keşfetti mi bu cevheri? * Genç Beyin Terapi çok etkili oldu! * Boşanma yazılarını artırın! * Beni düzeltmeye özel dergi * Dertlerinize özet çâreler GENÇ HABER 5 * Muhatabı 1 dakikada olumlu etkilemenin 12 yolu * Âşıklar için kişisel gelişim tüyoları * Mevzuata göre ölmeyi bekleyen bürokrat * Aşkın bu tuzaklarına düşmeyin! * İmrendiren güzel ahlâk örnekleri * Politikacı vaadlerine dikkat! Yüksek romantizmin lâle katliâmı * Proje müdürü ne iş yapar? * Köprüden atlamak üzere olan birine yapılır mı bu? * Aşırı yoğun ve stresli çalışanlara sağlık tavsiyeleri * Şimdiki aklım olsaydı... * Ayın iş fikirleri HİTABET 8 * Dinleyiciyi uyutmamak için yapılması gereken tek şey * Başbakanı diğer Rizeliler’den ayıran önemli özellik İKAZ 9 * Tuzağa düşenleri kurtaracak olay TARİH 10 * Kahraman bir pilotun Çanakkale Zaferi’nin seyrini değiştiren hikâyesi * Hulusi Bey ölülerin arasından nasıl çıktı? * 96 yıl önce Çanakkale’den gönderilen içli bir mektup * Paşanın ehliyet testi * Çiçek merakına bak! * Pişman ettiren tayin * Cenazeye yapılanlar * Ödünç alınan tanrı! * Einstein’dan bin küsur yıl önce * Stalin’in ölüm korkusu * Bulgar vahşetine cevap * İngiliz işte bu! * Sultanahmed Camii kubbesi delinmekten nasıl kurtuldu? * Kudüs nasıl kaybedildi? * Vehbi Koç’un memuriyeti BAŞARI 14 * Başarılarını nelere borçlular? -27 (Ünlü marka sahiplerini tutuşturan kıvılcımlar) * Her problemi çözen adamın ilginç başarı hikâyesi * Hırsıza niçin 2 ceza birden verdi? SAMİMÎ İTİRAFLAR 16 * Evliliğin stresliyse 10 şeyi yap! * Hayretler içinde bırakan adım * Böyle dostlara aman dikkat! * Kızın gönlünü fetheden söz YÖNTEM 17 * Zenginlere para kazandıran düşünce yöntemleri (Orta sınıf neye, zengin neye odaklanır?) * Dünyanın 2. en zengininin hayret veren hayatı DÜNYA 18 * Danimarkalı Tina nasıl Nur oldu? * Amerikalı Müslüman’ın titreten sorusu MAKALE 20 * Kör noktaları avantaja çevirme yolları (Kazanan tarafta yer almak elinizde!) * Hangisisiniz? Yargılayan mı, idrâk eden mi? BAŞARI SANATI 22 * Nasıl başardılar? * Kapıcılıktan patronluğa nasıl geçti? (“İş yok!” diyen tembellere...) * Jet hızıyla büyümek mümkün mü? * Sevdiği kıza kavuşamayınca fabrikatör oldu! * 16 yaşında şirket kuran lise terk girişimci 2 web sitesi yaptı, 340 milyon $’a sattı! * Muşlu Naci Usta’nın trene binecek parası yoktu, şimdi dünya markası! * Kalitesizliğin bu kadarı! * Benzin zammına itiraz AİLE 25 * Çağın en büyük belâsına çâre (Dikkat! Bu dertten muzdarip olmayan, yok denecek kadar az!) * Karı-kocayı ömür boyu zengin eden tercih KAPAK 26 * Kaliteli insan (En önemli 15 özellik. Olmazsa olmazlar. İnsanı kalitelileştiren 9 şey. 82 maddede kaliteli insan. Ünlülerden 42 söz) * En asil insan * Karanlığı göze al, ışığı yakala! * Kaliteli insanlardan bir demet uygulama örneği GELİŞİM 29 * Soğuk kişiliksiniz, çünkü... (“Buz gibi!” olabilirsiniz, sizi ısıtmanın yolları var!) GÖRGÜ 30 * Tepesi atmış biriyle iletişim böyle olur! * Miras kavgası yaşayanlara vicdan rahatlatan örnek (Aynısını uygulayın!) * Bütün idarecilere bu hikâyeyi anlatın! * Camilerin mıknatıs gücünü artıracak 3 tavsiye (Çok önemli!) KARAKTER TESTi 32 * Ne kadar gerginsiniz? (Günümüz insanını çok yakından ilgilendiren kritik test) * Bu ibretlik kıssaya dikkat! İNSAN 33 * Yiğitlik ve cömertliği öğreten yazı TEFEKKÜR 34 * 4 şehid annesi * Günahtan kurtulma yolu * Şeytanın ilginç testi * Milletvekili adaylarına * Hazır cevaplar ZEK TESTi 35 * 20 dakikada zekâ testi * Şaşı bak, şaşır! * Bu zekâya hayran olunur! SORULARA CEVAPLAR 36 * 14 yıllık eşimden geçen yıl boşandım, 4 çocuk bende kaldı. Beni baştan beri varlığına karşı çıktığım sekreteriyle aldattı! Bayanlara çok zaafı var, şirketinde hiç gerekmediği halde 5-6 genç kız çalıştırıyor, buna tahammül edemiyorum. 8 ay geçti, şimdi yeniden birleşmek istiyor. Bu teklifine sıcak bakayım mı? TÜRKÇE MEYDANI 38 * İyi bir yardımcıda bulunması gereken 5 özellik (Bu müthiş örneği modelleyin!) * Yahya Kemal’in sansür edilen makalesi GENÇ SAYFA 40 * Bir zalimin son sözü (Fanatik taraftarlara çok önemli ders) * Gıybet testi * Gençlerde karamsarlığın 20 sebebine 5 çare EĞiTiM 42 * Öğrencilerin en sevdikleri hocalar * Hapishanede gözyaşı eğitimi * Dürüstlüğün mükâfatı * Daha iyi ders çalışmanın bilimsel olarak ispatlanmış 9 sırrı * Arş’ın gölgesinde olacak 7 sınıf * Çok tehlikeli ahlâk dersi ONLAR BÖYLEYDi! 44 * Akılları ve kalpleri tir tir titretecek sahneler -57 * İngiltere ve Rusya’dan tehlikeli 3 düşman * Nasıl yaşarsanız... * Mükemmellik sanatı * Çökmüş toplumu düzeltme yolu * Çabuk evden çıkın! * Bir çocuğun keşfi * Diğer bütün duaları içinde toplayan duâ * Başarının püf noktası * Nasıl tevbe edelim? * Günahla ilgili ayrıntı EVLİLİK 46 * Bir çilekeşin evliliği ve hayat sınavında zor soruları çözmenin 5 yolu * Sahte Mecnun nasıl anlaşıldı? GELİŞİM 48 * Başarı ve mutlulukta kısa yollar -14 * Müthiş soruya müthiş cevap * Başarısızlığın püf noktası * Çoğumuz buna takılıp kalıyoruz! * Diktatör ya, dediği mutlaka olacak! * Gel de bu cümleyle ikna olma! HİKÂYE 49 * Bu hikâyeler mestedecek! * Olumlu düşüncenin inanılmaz gücünü gösteren yaşanmış hikâye PENCERE 50 * Peygamberimiz’in (sav) namazı -28 * Namazı böyle anlayabilene ne mutlu! PORTRE 52 * Hz. Ebûbekir’in (ra) örnek hayatı -6 * Hayatından ibretlik tablolar -5 (Mest edecek!) * Peygamberimiz’in (sav) Hz. Ebûbekir’e (ra) öğrettiği 3 dua * Ne mutlu böyle kayınvâlideye! EVLİLİK 55 * Evliliği bitme noktasına gelenlere son çare (Kendinizi böyle bir fırsattan mahrum etmeyin!) * Boşanmadan döndüren 8 kritik yaklaşım MAKALE 56 * Eksikleri tamam ettiren yazı: Eksik hesap (Ne pişirdiğinizi fark edeceksiniz!) * Bu eksiklik çok tehlikeli! SAHNE 57 * Ahmağın dostluğu düşmanlığından beterdir! İLGİNÇ 58 * 4 soruyu doğru cevapla, aynada kendini gör! * Tasarım harikaları * İsrail’in yaptığına bak! * En ilginç 10 vasiyet * ABD’den ibretlik suç vakaları MiZAH 60 * Bu fıkralar müthiş! * Temel hep 1 numara! * Teknoloji vakaları * İşte yurdum insanı! KiTAP 62 * Yazarların merak uyandıran halleri * Okuduğumuz kitaplardan seçtiğimiz cümleler -11 * Baş üstünde tutulma yolu * Yakından tanımanın zararı * Genç şaire cevap * İlim mi, servet mi? * Yazarına söyleyemediğim 5 gerçeği açıklıyorum! BiZ BiZE 64 * 3 ders ki, ne ders! * Genç Beyin’le nasıl değiştiler? * Başarı ve mutluluk tanımlarınız
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| genç beyin, genç beyin dergisi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|