|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
|
)) Abi Benim Ben... )))))))
Genç çocuk son model Porsche'u ile yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durur. Tam o sırada arkadan gelen bir kamyon büyük gürültü ile arabaya çarpar. ikisi de inerler bakarlar ki arabanın arkası haşat. Kamyonun şoförü gencin ayaklarına kapanır: "Abicim sen beni affet. Ben 30 yıl çalışsam bunu ödeyemem. Sen su kardeşini affet" der. Çocuk bakar ki adamın hakikaten hali vakti pek yerinde değil.Adamı affeder ve arabasına binip yoluna devam eder. Çocuk iki, üç ışık sonra tekrar durur. Derken yine büyük bir gürültüyle arabasına arkadan çarparlar. Çocuk arabadan iner bir de bakar ki yine ayni kamyon şoförü arabasına vurmuştur. Ancak bu sefer şoför kamyondan dışarı çıkmadan sadece kafasını pencereden uzatır ve: "Abi benim ben... Devam et!" Kayserili'nin eşi ölmüş. Gazeteye gitmiş. En ucuzundan standart bir ilan vermek iştemiş Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmış: "Ayşe'yi kaybettim. Üzgünüm" İlan görevlisi ilanı görünce uyarmış "İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz. Üç kelime daha hakkınız var" Kayserili "Aynı paraya mı?" demiş. Görevli "Evet aynı paraya" diyince Kayserili üç kelime daha eklemiş: "Satılık Toyota var"
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator
|
Anne melekler uçar mi?
Anne kız konuşurlar. Küçük kız annesine sorar: - Anne melekler uçar mi? - Uçar. - Bütün melekler mi? - Evet. - Peki bizim hizmetçi kız neden uçmuyor? Annesi Şaşırır: - Hizmetçi neden uçacakmış kızım? - Babam konusurken ona hep "Melegim!" diyor da. Anne Öfkeyle fırlar: - Ya Öle mi, o halde az sonra hemen uçar.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderator
|
Evlimisin?
Mahkemede hakim, Temel'e sormuş: -Temel Sen evlimisin_ -evet hakim beyum. -Kiminle evlisin? -Bizum kariylan! Hakim sinirlenmiş: -E, herhalde, sen hiç erkekle evlenen duydun mu? -Duydum tabi, nasil duymadum!.. -Kimmiş? -Bizum kari.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator
|
Temel kamyonuyla yokuş aşağı inerken freni patlar ve kamyonu son
sürat gitmeye başlar, ve kamyon bir kavşağa gelir temel bir bakar sağ tarafta pazar kurulmuş yüzlerce insan ,soluna bakar bir tane çocuk. Pazara girip yüzlerce insanı öldüreceğine çocuğa çarpmayı tercih eder. Ertesi gün gazeteler şöyle yazar TEMEL KAMYONUYLA PAZAR YERİNE GİRDİ 20 ÖLÜ 50 YARALI. Temele sorarlar niye pazara daldın? Diğer yöne gitmedin? -Temel cevap verir -BENİM NİYETİM ASLINDA ÇOCUĞU EZMEKTİ. ÇOCUK PAZAR YERİNE KAÇINCA .......
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
|
Huri Nuri
temel camıye gıder ve hocaya sorar" hocam bız ne kadar ıyılık yaparsak cennette bıze okadar hurımı verecekler"hoca "evet" der " peki karımızada okadar nurımı verecekler " hoca yıne "evet " der temel eve gıder ve karısının namaz kıldıgını gorur arkasın temel bir gün mahallenin imamına sorar hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu? hoca: evet doğru der peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler? hoca: onada 4 nuri verirler temel sinirlenip eve dönmüş bi bakmış karısı namaz kılıyo sinirlenip basmış tekmeyi ulan sen ne olacan ?
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|