|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir gün aslan hızlı adımlarla yolda giderken bir öküze rastlar.
Öküz aslana;"hayırdır,böyle telaşlı telaşlı nereye gidiyorsun?"diye sorar. Aslan cevaplar;"Eve gidiyorum." Öküz aslanın telaşına bir anlam veremez ve aslana takılmaya başlar; "Ne o aslan kardeş,yoksa hanımından mı korkuyorsun? Bak ben korkuyormuyum?" Aslan cevabı yapıştırır;"Tabi korkmazsın seni evde bir inek bekliyor,ama beni dişi aslan bekliyor." Mutlu ve huzurlu aileleri incelediğimizde hepsinde görülen en önemli özellik,aile reisi olan erkeğin eşine ve çocuklarına olan bağıdır.İşten çıkınca bir an önce evine gitmek isteyen yada evine gittiğinde ev işlerinde eşine yardım etmeye çalışan erkekler,istediği saatte evine giden ve hiçbir şeye elini sürmeyen erkekler tarafından yadırganmaktadır.Ancak evine bağlı kişilerin aileleri daha mutlu olurken,bu konuyu fazla önemsemeyen kişilerin ailelerinde mutluluğu yakalamak daha güç olmaktadır.Hayatın müşterek olduğunu unutmadan ailemizle nitelikli bir beraberliği paylaşmalı ve mutluluğu evimizde aramalıyız. Mutluluk denen değerli elması dünyanın dört bir yerinde arayanlar bulamazken,evlerinde arayanlar ellerinde buldular Oğuz Saygın |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Güzel bir konuya değinilmiş. Özellikle aslanın verdiği cevap çok hoşma gitti.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
|
Umudu kaybetmek yok. Dünyanın en büyük sitelerini de ilk başlarda birkaç kişi ziyaret ediyordu...
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
|
Önceki siteyi de ilk kurduğumuzda aylarca birkaç kişiden başka kişi girmiyordu. Sabrettik ve sonra görük ki emeğimize değmiş. Binlerce insan siteyi günlük ziyeret ediyordu. İnşallah yeniden...
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Member
|
ben butun yazılarınızı takip ediyorum ama yorum pek yazmıyorum yani yanlızca üçünüz yoksunuz sizi gizli gizli takip eden ben gibi birileri eminim ki vardır .yazılarınız cok hoşuma gidiyor bunuda sölemeden gecemicem
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öncelikle teşekkür ederim. Evet sessiz çoğunluk var ama biz istiyoruz ki hep birlikte paylaşalım, yorum yapalım. Çünkü burası genç beyinler platformu amacımız fikirlerimizi ortaya koymak, bilgilerimizi paylaşmak kısacası emeğe teşekkür etmek... Olumlu ya da olumsuz hiç farketmez yeterki aktif olalım, sessiz kalmayalım.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|