|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
PTT KARGO HİZMETİ
PEK ÇOĞUMUZUN BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR HİZMETİ BEN DE YENİ ÖĞRENDİM... FAYDALI OLUR DİYE PAYLAŞIYORUM. .... SAĞLICAKLA KALIN..... Kargo Şirketlerinin sayısı çok fazla , fiyatları da ucuz değil... Ancak ; Telefonla PTT KARGO 169 u ararsanız Gelip adresten alınıyor.Adreste teslim edilecek kargoların herhangi bir nedenle teslim edilememesi halinde alıcı adrese 2.kez ¤¤¤ürülüyor. STANDART KUTULAR ve Poşetleri ÜCRETSİZ VERİYORLAR... 17 Farklı boyutta ambalaj seçeneği var.. Ödemeyi POS cihazıyla Kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. .. İL İÇİ 1 Kg. a kadar Adreste teslim 2.TL İL DIŞI 1 Kg.a kadar ADRESTE TESLİM 3 TL Sonraki her 1 Kg. için İL DIŞI O.50 TL ve İL içi O.25 TL Toplu gönderimlerde ayrıca indirim var.. Kargonuzun takibini 444 1 788 veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. tr internetten izliyorsunuz. .. Ayrıca kargonuzun tesliminde bilgi SMS veya e-posta yoluyla size ÜCRETSİZ iletiliyor.. . Özel Günler (Bayramlar, yılbaşı, anneler, babalar, sevgililer vb. gününden 5 gün öncesinde verilirse % 10 indirim uygulanır... Sigorta yapılır...) DİLERSENİZ V.İ.P 24 SAAT İÇİNDE ADRESE TESLİM EDİLİR... TÜRKİYE DE 1 GÜNDE TESLİM... Detay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. tr |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Bu ayrıntıları hiç bilmiyordum. Bundan sonra kesinlikle değerlendireceğim.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
|
Kullanan var mı? Biraz geç gönderiyor galiba.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
|
gönderim süreleri nasıl?
|
|