|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
|
Allah'ım..
Yalnızca Senden isterim Senin her şeyi kaplayan rahmetinden. Kendisiyle her şeyi kahrettiğin kuvvetinden. Önünde her şeyin boyun eğdiği Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden. Her şeyi kaplayan azametinden. Her şeyin üstünde olan saltanatından. Her şey yok olduktan sonra da baki kalan vechinden. Her yeri dolduran isimlerinden. Her şeyi kuşatan ilminden. Her şeyi aydınlatan nurundan.. Ey Nur Ey Kuddüs Ey İlklerin İlki ve Ey Sonların Sonu.. Allah'ım zikrinle Sana yaklaşırım ve kendin hürmetine Senden mağfiret diliyorum.. Allah'ım... Senden huzur tevazu ve huşu diliyorum. Allah'ım Senin saltanatın uludur Makamın yücedir Tedbirin gizlidir... Fermanın aşikârdır Kâhrın galiptir ve kudretin yaptırıcıdır.. Senin hükümranlığından kaçmak imkansızdır. Sen Rahman ve Rahimsin ’ım.. Allah'ım Her günahı bağışlayan ve her hatanın üstünü örtensin.. Ey Rabbim Ey benim Yaratıcım Ey çaresiz durumlarımı bilipgözeten Allah'ım.. Sen benim fakirliğimden ve güçlüklerimden haberdarsın.. Ey Rabbimhakkın ve kutsiyetin adına Senden diliyorum.. Sıfatının ve isminin büyüklüğü adına Gece ve gündüz Seni anmama yardım et.. Ey Rabbim Yüzümü Sana çevirdim.. Ellerimi Sana açtım.. Duamı kabul etmen Ve beni dileklerime ulaştırman için yalvarıyorum.. Ey çabucak râzı olan Allah'ım Duadan başka yardımcım yoktur Affet beni.. Çünkü Sen her dilediğini yapabilirsin.. Ey ismi her derde deva olan ıAllah'm Ey ismi hastaya şifa olan Allah'ım Yalnız Sana kul olmak benim için yeterlidir.. Silahı ağlamak ve sermayesi ümid olanlara rahmet et.. Ey nimetleri tamamlayan Ey zahmetleri defeden Fazlını ve keremini benden esirgeme.. Kullarına ihsanın ve iyiliğin ne güzel bir lütuftur.. Ey isimleri mukaddes olan Rabbim Esmaü'l-Hüsnân hürmetine beni bağışla... Beni bağışla.. Bizi bağışla..(alıntı)
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Member
|
aminnnnnnnn........ cok guzel okurken issanı alıp goturuyo ve bıde bakıyosun kı dua bıtmis keske hıc bıtmese............ amin amin amin. tskler sahra
|