|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
arkadaşlar şimdi size anlatacağım yöntem şifrelnemiş bir bilgisayara nasıl girileceğini hatta girdikten sonra yeni bir şifre bile koymaya yarıyor.Yöntem şu arkadaşlar öncelikle billgisayarı açıyoruz sonra sürekli olarak f8 tuşuna basıyoruz sonra karşımıza bir dos ekranı geliyor ordan "Güvenli mod" seçiyoruz ve bilgisayarı açıyoruz bilgisayar açılıyor isterseniz şifreyi kullanıcı hesaplarına girip değiştirebilirsiniz..kullanıcı hesaplarına girdiğinizde sizden eski parolayı istemiyor. denenmiştir kesinlikle %100 oluyor.
------------------------
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
[ı]..::arkadaşlar daha kolay yol var şimdi iyi okuyun::..[/ı]
öncelikle pc açıldığında şifre kombinasyonu geldiğinde ctrl+alt+delete yapıp ondan sonra üst tarafa administrator yazarak pc açıyorsunuz::.. Bu kadar basit::.. ![]() ![]() ŞİFRE KALDIRMA YÖNTEMİ İSE DENETİM MASASI ŞİFREYİ KALDIR DİYEREK ŞİFRE KALDIRILIYOO
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
Paylaşım için teşekkürler islambey. Forumumuz için güzel bir bilgi arşivi olmuş. Eminim herkes okuyunca hemen denemiştir bunu acaba oluyor mu diye. Evet basit ve gerli bir yöntem bu. Tabi akıllara hemen şu gelecektir. Ya benim bilgisayarıma da böyle girilirse?
Hepsinin bir alternatifi de var tabi. Benim bilgisayara bu yöntemle girileceğini zannetmiyorum Genelde kullanıcılar bilgisayarına kontrol paneli kullanıcılar bölümü vasıtasıyla windowsa şifre koyarlar. Tabi bu da yukarıdaki yöntemlerle bilgisayara girilmesine olanak verir. Ben genelde bilgisayara format atarken yani daha windowsun kurulum aşamasında tüm yönetici kontrol panelini şifrelendiriyorum. Dolayısıyla bu yöntemlerle girmeye çalıştığınızda karşınıza çıkan administrator paneli bile sizden şifre istiyor. Tabi bu şifre windowsun yükleme aşamasındaki bahsettiğim şifredir. Eğer windowsunuzu kendiniz yüklüyorsanız kontrol paneli administrator şifrelerinizi oluşturmayı unutmayın ki bu tür yöntemlerle bilgisayarınıza izinsiz girişleri önlemiş olursunuz.
|
|