|
||||||
| Anketimiz: Bu gün ömrümüzün son günü olsa ne yaparız | |||
| sevdiklerimizden helallik isterdik |
|
1 | 100.00% |
| yapmak isteyipte yapamdımızı yapardık |
|
0 | 0% |
| Allaht'an günahlarımızın affı için tevbemi |
|
1 | 100.00% |
| Kaza namazı kılardım ve kuran okurdum |
|
0 | 0% |
| Ulema sohbetine katılırdım |
|
0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
|
Hz.Ali mescid de oturmaktadır. Mescid de bulunan topluluğa Hz.Ali şu soruyu sorar: -Yarın öleceğinizi bilseniz ne yaparsınız? Mescid deki insanlardan kimi namaz kılardım, kimi oruç tutardım, kimi sadaka verirdim, kimi de Kuran okurdum. der Mescid deki topluluk bu soruyu Hz.Ali'ye sorar.
-Ya Ali! sen yarın öleceğini bilsen ne yapardın? Hz.Ali şu cevabı verir: -"Yarın öleceğimi bilsem İlim öğrenirdim".der Mescid deki cemaat: -"Ya Ali! Yarın öleceğini bildiğin halde aldığın ilmin sana ne faydası olacak"? Hz.Ali: -Kıyamette insanlar tekrar diriltilecekleri zaman aldıkları ilim ile kademe kadem, makam makam diriltileceklerdir. Bende rabbimin katında Alimlerle aynı safta haşr olmak isterim. der Slm ve dua ile.... Bu gün ömrümüzün son günü olsa ne yaparız 1)sevdiklerimizden helallik mi isterdik 2)yoksa yapmak isteyipte yapamdımızı yapardık 3)yada Allahtan günahlarımızın affı için tevbemi ederdik 4)Kaza namazı kılardım ve kuran okurdum 5)Ulema sohbetine katılırdım
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|